Zoeken

Zoeken

Wil je graag een nieuwe auto maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je geen idee waar je bij het zoeken op moet letten of wat voor auto’s er allemaal op de markt zijn? Geen probleem! Nadat we jouw autowensen hebben besproken, ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt snel een eerste voorstel met verschillende auto’s en hiervan de voor- en nadelen. Je ziet waar de auto’s te koop zijn en waar je bij de aankoop op moet letten. Zit er niets tussen? Dan zoek ik verder,.. Dit doe ik tot dat jouw droomauto er tussen zit.

Hoe werkt het?

Nadat we jouw droomauto gevonden hebben, is het aan jou om tot aankoop over te gaan en de onderhandelingen te voeren. Wil je liever dat ik de auto ook voor je aankoop, vooraf check, de onderhandelingen voer en zorg dat jij de beste deal krijgt? Dan past het kopje “aankoop” beter bij jou!

Vraag intake aan
Zoeken

€85,-


Aankoop

Aankoop

Wil jij een nieuwe auto maar weet je niet waar je op moet letten, weet je niet goed wat je wilt en/of ben je niet goed in de onderhandelingen? Dan help ik je graag.

De aankoop van een nieuwe auto is een grote stap. Je wilt geen miskoop doen waardoor je bijvoorbeeld binnen een jaar met pech langs de kant van de weg komt te staan.

Hoe werkt het?

Na een intakegesprek waar we jouw auto-wensen bespreken, ga ik voor je op zoek. Je ontvangt snel een document met daarin verschillende opties. Zit er iets tussen? Dan gaan we samen een proefrit maken in deze auto. Ik wijs je op de dingen waar je op moet letten, dingen die wellicht snel gerepareerd moeten worden (of juist niet) om zo lang mogelijk zorgeloos te kunnen rijden.

Vraag intake aan

€345,-


Diensten

Verkoop

Is het tijd om jouw auto te verkopen? Wil jij hier geen gedoe van, maar wil je wél de beste prijs voor jouw auto? Dan help ik je graag! Ook de verkoop van een (antieke) auto uit een verzameling doe ik graag! Het verkopen van de auto begint bij de foto’s. De auto moet er zo goed mogelijk uit zien en alle essentiële onderdelen moeten worden gefotografeerd. Ik zorg dat deze foto’s zo goed mogelijk uit de bus komen. Vervolgens komt de tekst. Ook deze schrijf ik graag voor je. Alle mogelijke informatie die mensen graag zouden willen moet hier in staan. Het wordt een eerlijke, duidelijke tekst.

Hoe werkt het?

Ik plaats de auto op verschillende verkoop platforms en spreek met potentiële kopers en verzamelaars uit mijn klantenkring om een zo goed mogelijke prijs voor jouw auto te krijgen.

Vraag intake aan
Verkoop

€495,-